A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Свято для ветеранів та людей похилого віку

Дата: 04.10.2019 09:35
Кількість переглядів: 646

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Саме ці свята відзначила вчора, 3 жовтня, Мереф’янська міська первинна організація ветеранів України (далі – ветеранська організація). На захід, який проходив у Мереф’янському міському будинку культури, мереф’яни запросили і своїх колег – ветеранську організацію із сел.Бабаї. За традицією, гостей зустріли хлібом-сіллю.

Присутнім провели невеличку екскурсію будинком культури, після чого вони мали змогу поринути в історію нашого краю і послухати про видатних ветеранів Мереф’янської громади: героїв війни, голів ветеранської організації, людей в білих халатах…

В цей день ветеранів вітали почесні гості заходу: Мереф’янський міський голова – Веніамін Сітов, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, депутат Харківської обласної ради – Руслан Дейнека, голова Харківської районної організації ветеранів України – Анатолій Червоний.

Свято відбулося в теплій атмосфері за участі колективу «Водограй» Мереф’янського міського будинку культури.

Завдяки Раїсі Угненко, новобраній голові ветеранської організації, захід був досить гармонійним. Колеги, в невимушеній обстановці, могли як поспілкуватися про діяльність своїх організацій, обговорити питання які їх турбують, так і культурно відпочити, поринути у спогади…

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень