A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Зустріч з військовослужбовцями

Дата: 09.10.2019 11:29
Кількість переглядів: 575

Учора, фахівці відділу військового обліку Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради організували зустріч військових службовців з учнями старших класів та громадянами, які перебувають на обліку «Службі зайнятості». Захід відбувся у актовій залі Мереф'янської школи №6, його  метою  було поширення інформації про службу в Армії шляхом укладання контракту.

Про престиж служби в Збройних силах України усім присутнім розповіли Олег Дев’ятий, начальник відділу військового обліку Виконавчого комітету та військовослужбовці рядового складу військових частин та військових бригад, які дислокуються у Лозовій, Миколаєві, Львові, Сєверодонецьку. Ці бригади ведуть бойові дії на Сході України.

Військовослужбовці (десантник, стрілець, кулеметник, сапер) наголосили, що на сьогоднішній день армія повністю матеріально та фінансово забезпечена. Солдати також нагадали юнакам про необхідність проходити строкову службу та відмітили, що тенденцією останніх двох років є зростання кількості жінок в лавах контрактників.

Наприкінці заходу, фахівець з питань зайнятості інформаційно-консультаційного центру Харківського районного центру зайнятості  Надія  Щербань, провела презентацію Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України та запропонувала усім бажаючим там навчатися.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень