A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Увага! Вакцинація диких м'ясоїдних тварин від сказу!

Дата: 18.10.2019 08:22
Кількість переглядів: 542

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що у листопаді - грудні 2019 року на території Харківського району будуть проводитися заходи з проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких та бродячих м’ясоїдних тварин проти сказу. Розповсюдження принад, що містять високоімунну безпечну вакцину проти сказу, буде здійснюватися наземним розподілом принад лісовими та сільськогосподарськими угіддями району, поза територіями населених пунктів та водойм.

Фото без опису

Принада безпечна для людей і тварин та навколишнього середовища. Має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з різким запахом м’ясокісткового борошна. Усередині приманки знаходиться желеподібна капсула з вакциною проти сказу, збудник сказу у вакцині ослаблений, тобто захворіти на сказ від контакту з брикетом і вакциною неможливо Ці заходи забезпечать створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, котрі є основними розповсюджувачами збудника сказу.

Прохання до жителів району: при виявленні принади не хвилюватися, не брати їх руками і не переносити з місць розкладання.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень