A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Запрошуємо до участі у програмі «Академія жіночого лідерства»

Дата: 21.10.2019 13:45
Кількість переглядів: 569

18 жовтня, у залі засідань Мереф’янської міської ради, відбулася презентація Академії жіночого лідерства (далі – АЖЛ). На зустрічі були присутні представниці Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, голови ОСН та ОСББ, громадські діячки та активні лідерки громади.

АЖЛ – це ініціатива, спрямована на всебічну підтримку жінок-лідерок, покращення їхніх знань та навичок для посилення активної участі в реформі децентралізації, у тому числі шляхом безпосередньої участі в процесах прийняття рішень в громадах. Виконує проєкт Український жіночий фонд (далі –  УЖФ) у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин та за фінансової підтримки USAID в рамках програми  DOBRE.

Модераторами заходу були Олена Панченко, представниця УЖФ та Євген Білик, регіональний координатор DOBRE у Харківській, Дніпровській та Херсонській областях. Вони зазначили, що метою цього проекту (АЖЛ) є розширення можливостей жінок-лідерок з різних сфер та секторів діяльності шляхом забезпечення їх новими знаннями та навичками для кар’єрного зростання, отримання керівних посад у політичних партіях, урядових установах та громадських організаціях, а також для збільшення участі жінок у процесах прийняття рішень в своїх громадах.

Усі лідерки, які бажають навчатися, можуть долучитися до АЖЛ, для чого треба заповнити аплікаційну форму на сайті УЖФ і подати її до 1 листопада 2019 р, та дочекатись результатів розгляду.

Посилання на сайт УЖФ www.uwf.org.ua

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень