A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Інформація щодо продажу скрапленого газу

Дата: 22.10.2019 13:34
Кількість переглядів: 564

Управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації повідомляє, що на території Харківської області свою діяльність з продажу скрапленого газу в балонах для комунально-побутових потреб населення, який придбавається на спеціалізованому аукціоні, здійснюють: ТОВ «Харківрегіонгаз» та ТОВ «Компобутгаз». Ціна одного балону, на момент реалізації, встановленою підприємствами, 319,00 грн. та 240,00 грн. відповідно.

На сьогоднішній день, за інформацією Головного управління Національної поліції України в Харківській області, за фактами наданими службовими особами ТОВ «Харківрегіонгаз» до Харківської обласної державної адміністрації , реєстрів на заміну балонів зі скрапленим газом, які не відповідають обсягам реалізованого скрапленого газу, проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12019220000001173 від 08.08.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 191 Кримінального Кодексу України.

Крім того, повідомляємо, що в вересні поточного року не був проведений спеціалізований аукціон з продажу скрапленого газу для комунально-побутових потреб населення, у зв’язку із чим виникли збої в поставках скрапленого газу в балонах.

Обласною державною адміністрацією було направлено листи до центральних органів виконавчої влади з метою відновлення проведення спеціалізованих аукціонів.

Після відновлення проведення спеціалізованих аукціонів та отримання необхідних обсягів, постачання скрапленого газу буде відновлено з урахуванням отриманих заявок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень