A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Впливай на бюджет своєї громади

Дата: 25.10.2019 10:57
Кількість переглядів: 522

18 жовтня в Мереф’янській ОТГ пройшла акція «Впливай на бюджет своєї громади». Захід відбувся в рамках проєкту «Доброчесні громади», який реалізується громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Метою акції було підвищення інформованості та привернення уваги населення до проблем місцевих бюджетів, а також спонукання місцевої влади до підвищення прозорості бюджетного процесу та участі в ньому громадськості. У ході заходу керівництво громади, депутати, експерти Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети» та громадські активісти спілкувались з мешканцями громади щодо бюджетного процесу та благоустрою.

В акції взяло участь близько 200 мешканців нашої громади, серед них і учні старших класів, зустріч із якими було проведено в Центрі надання адміністративних послуг. Усі виявились дуже активними та креативними, школярі також активно спілкувались з експертами та виявили бажання брати участь у житті громади.

Усього було зібрано близько 100 пропозицій до місцевого бюджету.

  Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень