A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Візит до Мереф’янської громади делегації за участі представників Міністерства соціальної політики

Дата: 01.11.2019 08:46
Кількість переглядів: 739

30-31 жовтня у Харкові відбувся другий міжрегіональний семінар-тренінг на тему «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні ОТГ».

Семінар-тренінг було ініційовано Міністерством соціальної політики України в рамках реалізації спільного зі Світовим банком проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

У заході взяли участь: Віталій Музиченко, заступник Міністра соціальної політики; Ірина Пінчук, начальник Головного управління інтегрованих соціальних послуг Директорату соціальних послуг та інтеграції Мінсоцполітики; Руслан Колбаса, директор Департаменту забезпечення прав дітей та оздоровлення Мінсоцполітики; голови ОТГ з Харківської, Донецької, Луганської, Полтавської областей та представники регіональних установ соціальної сфери

В рамках даного заходу організаторами було передбачено ознайомчий візит делегації до Мереф’янської громади.

Делегацію зустрів Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова. Гості оглянули приміщення Центру надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради. Світлана Рудницька, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, ознайомила присутніх з моделлю впровадження соціального захисту у громаді та представила керівників структурних підрозділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, які опікуються у громаді питаннями соціального захисту та захисту прав дітей. Після чого Олена Цивковська, начальник Служби у справах дітей та сім’ї; Яніна Жувага,начальник відділу соціального захисту населення та Ірина Жупій, начальник КУ «Мереф’янський центр надання соціальних послуг», презентували впровадження даної моделі у громаді.  

Також, у ході зустрічі пройшла панельна дискусія, під час якої підіймалися різні питання та отримувалися на них відповіді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень