Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Уроки з мером продовжуються…

Дата: 01.11.2019 16:00
Кількість переглядів: 668

Сьогодні, 1 листопада, старшокласники двох навчальних закладів громади – Медичного ліцею та ліцею №1 імені І.Я Перемота побували на уроці з мером.

На початку зустрічі учнів ознайомили з діяльністю міської ради, її виконавчого комітету, напрямками роботи та проблеми, які можуть виникати в громаді, тощо. Коротко про це розповіли: Мереф’янський міський голова – Веніамін Сітов, секретар ради – Тетяна Дядченко, начальник відділу освіти, культури та спорту – Руслан Дейнека.

«Не чекайте, поки замість вас зроблять інші – беріть безпосередню участь в процесах розвитку своєї громади» – закликав міський голова усіх присутніх.

Продовжилося знайомство молоді в залі засідань Центру надання адміністративних послуг. Їх зустріла спеціалістка відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності, голова Молодіжної ради Мереф’янської громади – Вероніка Чупріна. Для учнів вона провела міні-тренінг з лідерства. Для проведення подальшої зустрічі був обраний досить цікавий процес взаємодії з учнями, спрямований на взаємозв’язок, обмін думками та ідеями.

Підсумком зустрічі стала гра, в якій, за допомогою паперу, ножиць та скотчу, команди повинні були побудувати вежі. Метою гри було створення єдиної команди та визначення ролі кожного , що є надзвичайно важливим і актуальним у наш час.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень