A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Навчаємо і навчаємось заради розвитку громади!

Дата: 11.11.2019 17:03
Кількість переглядів: 640

Вже другий рік поспіль для старшокласників Мереф’янської громади діє Проєкт «Уроки з мером». Найголовніша мета цієї практики – донести до підлітків, що кожен з них може долучитися до розвитку громади, стати тими змінами, які вони хочуть бачити! Для цього потрібно знати, які є шляхи долучення до дій, а також як стати лідером, аби робити ці зміни!

Тож, під час Уроків, про шляхи долучення та детально про місцеве самоврядування у нашій громаді учні дізнаються у міській раді під час зустрічі із міським головою Веніаміном Сітовим, керівництвом та спеціалістами міської ради.

А ось про те, як стати справжнім лідером і досягти своєї мети, бачити не тільки проблеми, а й шляхи їх вирішення, школярі дізнаються під час інтерактивних занять з «акулами» своєї справи: спеціалісткою відділу Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності, головою Молодіжної ради Мереф’янської громади – Веронікою Чупріною та її колегами – членами Молодіжної ради.

Сьогодні, 11 листопада, Уроки були проведені для старшокласників Мереф’янської школи №3 та №4. Під час зістрічі з учнями голові молодіжної ради допомагала голова комітету з питань освіти Молодіжної ради Мереф’янської громади, лідер учнівського самоврядування Мереф’янського медичного ліцею 2018-2019 років – Анна Харченко. Ця дівчина – яскравий приклад тих змін, про які ми говоримо. Адже саме вона вже другий рік поспіль перемагає з проектами в рамках «Бюджету участі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень