A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Щотижневий звіт

Дата: 18.11.2019 09:16
Кількість переглядів: 522

Шановні мереф’яни! З метою ширшого висвітлення діяльності відділів, що входять до структури виконавчих органів Мереф’янської міської ради, на початку тижня буде надаватися звіт за попередній тиждень щодо проведеної роботи відповідними підрозділами.  Сьогодні, за період з 11.11.2019 р. по 15.11.2019 р., звітують такі відділи:

 

                                                 Загальний відділ

  • Надійшло письмових звернень від громадян з різних питань – 4
  • Надійшло запитів на отримання інформація згідно Закону України «Про доступ до публічної інформації» - 1
  • Надійшло письмових звернень від громадян з ХРДА(ХОДА) – 4
  • Прийнято громадян на особистому прийомі за усними зверненнями (надано роз’яснення, рекомендації, тощо) – 61
  • Прийнято вхідної документації від підприємств, організацій, установ – 63
  • Отримано телефонограм (факсограм) – 2
  • Оброблено та зареєстровано вихідну документацію у кількості – 135
  • Керуючий справами (секретар) Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради та начальник загального відділу виконавчого комітету Мереф'янської міської ради взяли участь у черговому засіданні Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради
  • Начальник відділу взяла участь у прийомі з регіональним представництвом в східних областях Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Сектором інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю проводилась робота з:

Планування та макетування чергового номера інформаційного вісника Виконавчого комітету «Мереф’янський вісник»;

Опрацювання ресурсу портал Відкритих даних

Розробка інформаційної листівки Мереф’янської громади

Підготовка грамот до дня працівника сільського господарства

Здійснено фоторепортажі під час 5-ох заходів

Висвітлення на сайті Мереф’янської громади актуальної інформації. Всього зроблено 14 публікацій на офіційному сайті громади та в групі у соціальній мережі Facebook – 13

З них:написано публікацій спеціалістами відділу –8, відредаговано публікацій, які надійшли від інших відділів Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, районних і обласних служб – 6

                                                          Відділ благоустрою

  • Прибирання сміття по узбіччям вздовж автошляху центральних  вулиць міста та біля   контейнерних майданчиків. Вивезення сміття на тимчасовий майданчик зберігання ТПВ (понад 100 м.куб.);
  •  Дроблення гілок на щепу по вулицям міста та біля баків ;
  • Обрізка гілок та сухостою по вулицям Мереф’янської ОТГ ;
  • Ліквідація дерев у с. Селекційне;
  • Полив висаджених тополь по вул. Дніпровській, огородження захисною сіткою саджанців горобини по вул. Савченка;
  • Забезпечення комунальних закладів громади деревиною для опалення;
  • Вантажно-розвантажувальні роботи, транспортування інвентарю та обладнання з приміщень ВКП «Служба замовника»;
  • Встановлення залізобетонних опор по вул. Бджілостанція, вул. Дніпровська;
  • Облаштування твердого покриття по вул. Новопроїжджій (укладка залізобетонних шпал);
  • Демонтаж контейнерів роздільного збору сміття по вул. Савченко;
  • Перенесення контейнерного майданчику з вул. Савченка;
  • Підготовчі роботи до встановлення опор та світильників по вул. Дніпровській;
  • Усунення недоліків та несправностей мереж вуличного освітлення, профілактичні роботи, ремонт світильників, заміна ламп (с. Кринички- заміна фотоелемента, вул. Воровського, пров. Лесі Украинки, ул. Гастелло– заміна ламп);
  • Натягування СІП та встановлення діодних світильників  36 Вт по вул. Бжілостанція, вул. Козацька, вул. Дніпровська, підключення світильників до мережі зовнішнього освітлення;
  • Виїзди на розгляд звернень громадян;
  • Прийом та консультація мешканців. Надання відповідей на письмові та усні звернення громадян. Підготовка планів та звітів роботи відділу. Проведення нарад із інспекторами відділу благоустрою (головами РК ОСН), головами ОСББ, керівниками підрозділів та комунальних підприємств міськради. 

    Служба у справах дітей та сім’ї

Прийнято громадян на особистому прийомі за усними зверненнями (надано роз’яснення, рекомендації, тощо) – 43

Здійснено комісійних виїздів – 2 виїзди за 14 адресами

Надійшло листів, запитів, звернень та іншої кореспонденції  – 106

Надано відповідей, направлено запитів та іншої кореспонденції  – 105

Видання наказів – 5

Розглянуто питання на засіданні комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті Мереф’янської міської раді – 10

Прийнято рішень на засіданні Виконавчого комітету – 8

                     Відділ Міжнародних відносин та проєктно-інвестиційної діяльності

Сьогодні надається звіт за період з 11.11.2019 р. по 17.11.2019 р.:

1. Супровід мініпроєкту «Створення лінгафонного кабінету на базі Мереф’янської ЗОШ I-III ст. № 6».
2. Моніторинг оголошення початку УФСІ-VII.
3. Підготовлено та надіслано листа ФО-П Аляб'єву О.О. про відзначення їх роботи по встановленню скейт-парку в рамках обласного конкурсу мініпроєктів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».
4. Супроводження проєкту «Реконструкція житлового чотирьохквартирного будинку по вул. Шахбазова Академіка, 12 а».
5. Підготовлено та надіслано звіт за використання коштів по другому траншу в рамках проєкту GIZ «Реконструкція житлового чотирьохквартирного будинку (Соціальний готель) по вул. Шахбазова Академіка, 12 а, в м. Мерефа, Харківського району, Харківської області».
6. Моніторинг актуальних грантових конкурсів у мережі Інтернет.
7. Підготовлено відповідь на публічний запит від громадянина Моденка М.В.
8. Вирішення організаційних питань щодо проєкту «Sports Kozak» підготовлено довідки про використання обладнання та виготовлення поліграфічної продукції.
9. Підготовлено та надіслано проєктну заявку на конкурс «Безпечна громада 2019» від Асоціації ОТГ.
10. Підготовлено акт списання матеріальних цінностей по кабінету № 7.
11. Відкриття реалізованого мініпроєкту «Створення лінгафонного кабінету на базі Мереф’янської ЗОШ I-III ст. № 6».
12. Взято участь у обласному практичному семінарі «Інструменти та механізми участі громадськості у розвитку громади», який відбувся 13 листопада у Мереф’янській громаді.
13. Вирішення організаційних питань щодо проведення обласного практичного семінару «Інструменти та механізми участі громадськості у розвитку громади», який відбувся 13 листопада у Мереф’янській громаді.
14. Взято участь у черговому засіданні Комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку Мереф’янської міської ОТГ до 2027 року та Плану реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської міської ОТГ на період 2018-2020 років при Виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради.
15. Підготовка Щорічного звіту про стан реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року та Плану реалізації Стратегії розвитку Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на період 2018-2020 років за період січень–грудень 2019 року.
16. Розробка Плану удосконалення послуги «Поводження з твердими побутовими відходами Мереф’янської ОТГ».
17. Підготовка Програми інформатизації в Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді на період 2020-2022 років.
18. Вирішення організаційних питань щодо участі у третій конференції партнерів DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції», яка відбудеться 20-21 листопада у місті Києві.
19. Вирішення організаційних питань щодо участі спеціалісток відділу у 15-ій Академії Жіночого Лідерства, яка буде проходити 21-23 листопада у м. Харків.
20. Вирішення організаційних питань щодо участі спеціалістки відділу у IV Всеукраїнському форумі з громадянської журналістики, який проходитиме у м. Харків з 21 по 23 листопада.
21. Вирішення організаційних питань щодо участі у засіданні Секції Асоціації міст України з питань місцевого економічного розвитку, яка відбудеться 21-22 листопада у місті Дніпрі. Під час заходу відбудеться презентація посібника «Моделі місцевого економічного розвитку: успішні практики», серед яких є Мереф'янська міська об'єднана територіальна громада - єдина з Харківської області.
22. Розробка промоційних матеріалів для участі у третій конференції партнерів DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції», яка відбудеться 20-21 листопада у місті Києві.
23. Взято участь у черговому засіданні виконавчого комітету Мереф'янської міської ради.
24. Супровід проєкту «Створення Центру розвитку бізнесу «Цербер» на території Мереф’янської громади» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
25. Супровід проєкту «Побудова скверу «Козацький» по вул. Козацькій у м.Мерефа» в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
26. Оновлення інформації у вкладці «Проєктна діяльність» на сайті Мереф’янської громади – https://merefaotg.gov.ua/proekti-1528873821/
27. Доопрацювання Комплексної програми розвитку молодіжної політики у Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді на період 2020-2022 років разом з експертом програми NDI.
28. Доопрацювання Комплексної програми з енергоефективності та енергозбереження в Мереф’янській міській об’єднаній територіальній громаді на період 2020-2022 років разом з експертом програми NDI.
29. Вирішення організаційних питань щодо проведення позачергового засідання Молодіжної ради Мереф’янської громади.
30. Розроблено Дорожню карту з розвитку спроможності Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік для виконання Матриці оцінювання громади за показниками Індексу спроможності місцевої влади, в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
31. Проведено «Уроки з мером» для здобувачів освіти навчальних закладів громади.
32. Супровід проєкту Бюджету участі «Клуб аматорського вивчення англійської мови «Make it easy»на базі Мереф'янської міської бібліотеки».
33. Розгляд та вивчення соціологічного опитування «Українське покоління Z», яке було здійснене компанією GfK Ukraine на замовлення Центру «Нова Європа» за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта у 2017р.
34. Пройдено онлайн-курс «ESSENTIALS OF YOUTH POLICY», який відбувається за підтримки Canvas Network.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень