A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту виконавчого комітету Мереф’янської міської ради

Дата: 18.11.2019 11:12
Кількість переглядів: 478

Відповідно до статті 9 та статті 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань виконавчий комітет Мереф’янської міської ради повідомляє про оприлюднення:

1. «Проект рішення виконавчого комітету Мереф’янської міської ради «Про затвердження Порядку організації зон паркування транспортних засобів на території Мереф’янської міської ради» та відповідний аналіз регуляторного впливу;

Стислий зміст проекту: затвердження Порядку організації зон паркування транспортних засобів, нарахування та сплати збору за місця паркування на території Мереф’янської міської ради.

Вищевказаний проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Мереф'янської міської об'єднаної територіальної громади: http:// merefaotg.gov.ua  в розділі «Публічна інформація» > підрозділ «Регуляторна політика» протягом п'яти робочих днів з дня оприлюднення вказаного повідомлення.

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються зауваження та пропозиції становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та відповідного аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на поштову адресу: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213 або на електронну пошту: merefa-gor@ukr.net.

Розробником проекту рішення та відповідного аналізу регуляторного впливу є відділ з питань соціально-економічного розвитку та бюджету Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень