A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«Стратегічний розвиток та інвестиції» – про що говорили

Дата: 22.11.2019 13:28
Кількість переглядів: 620

20-21 листопада у м.Київ відбулася третя конференція партнерів DOBRE  «Стратегічний розвиток та інвестиції». Цей захід, традиційно, слугує майданчиком для обговорення таких основних питань: як зацікавити потенційного інвестора та мотивувати його до співпраці; як обрати вірну інвестиційну стратегію та підняти інвестиційну привабливість об’єднаних громад.

Конференцію відвідало 400 учасників, серед яких були представники: 75 об'єднаних громад, інвестиційних фондів, фінансових установ, великого та локального бізнесу, проєктів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади.

Зважаючи на те, що інвестиційний напрямок розвитку є одним із пріоритетних для нашої громади, на заході були присутні і представники Мереф'янської міської ради: Тетяна Дядченко, секретар Мереф'янської міської ради, Сергій Єршов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та Катерина Кобець, начальник відділу Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності.

Тетяна Дядченко та Катерина Кобець презентували на конференції досвід впровадження «Школи проєктного менеджменту». Нагадаємо, що даний проєкт було втілено цього літа відділом Міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності. Для мешканців громади було проведено навчальний курс, завдяки якому вони зможуть повсякчас долучатися до розбудови рідного краю.

Обмін думками щодо розвитку спроможності громад, їхнього інвестиційного та туристичного потенціалу, побудови діалогу між інвесторами та представниками об'єднаних громад, обговорення земельної реформи, пошук рішень для пришвидшення місцевого економічного розвитку – про все це та багато іншого було почуто на заході.

Тож дводенна конференція «Стратегічний розвиток та інвестиції» видалася дуже цікавою та корисною.

Дану подію організували програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень