A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Увага! Прийом заявок на конкурс EducationUA 2019-2020

Дата: 26.11.2019 12:16
Кількість переглядів: 566

EducationUA – соціальний проект, який дає можливість молодим людям проявити себе і поборотися на конкурсній основі за фінансування навчання. Умови конкурсу передбачають визначення трьох переможців: перше місце – сертифікат на суму 20 тисяч гривень, друге та третє місця – відповідні грамоти та заохочувальні призи. 

Вирішено провести конкурс повторно, так як минулого разу (конкурс тривав з 22 квітня по 31 липня 2019 року) було виконано усі умови і досягнуто позитивні результати. Двоє переможців проекту отримали призові сертифікати по 10 000 гривень. Ці гроші були використані для оплати за навчання в українських вищих учбових закладах. Новий старт програми передбачає участь ще більшого числа спонсорів, а значить і більші призові виплати. Прийняти участь у конкурсі може кожен студент будь-якого українського ВУЗу. Для цього треба написати невеличку аналітичну роботу на одну із запропонованих тем і оформити реєстраційну заявку на сайті. УВАГА: участь в конкурсі абсолютно безкоштовна!

Детальніше прикріплюємо посилання вже на заготовлений текст про умови програми, період проведення, тема написання аналітичної роботи

https://docs.google.com/document/d/1h08SwTPxZwnCZGYRpJRInHnCX36gKNrWTEMP36TRrbA/edit

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень