A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Асоціація ОТГ набула статусу всеукраїнської!

Дата: 27.11.2019 10:13
Кількість переглядів: 499

Мереф’янський міський голова Веніамін Сітов, як член Правління та голова секторальної платформи «Безпека в громадах» Асоціації об’єднаних територіальних громад (ОТГ), голова Харківського регіонального (обласного) відділення Асоціації ОТГ, керівник секції об'єднаних територіальних громад Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області відвідав загальні збори Асоціації об’єднаних територіальних громад.

25 листопада у Києві члени Асоціації зібралися аби підсумувати результати та визначитися з подальшою стратегією діяльності на шляху побудови сильного місцевого самоврядування в нових територіальних громадах.

Голови ОТГ, представники центральних органів влади, міжнародних організацій та партнерів разом проаналізували допущені помилки, оцінили виклики та обговорили завдання, які стоять перед усіма учасниками реформи місцевого самоврядування та процесу децентралізації.

Три роки Асоціація об’єднаних територіальних громад спільно з партнерами та органами державної влади втілювала завдання реформи місцевого самоврядування. Тож, завдяки довірі та підтримці її членів, а також численних партнерів Асоціація ОТГ перейшла на новий етап свого розвитку і набула статусу всеукраїнської! Також цього дня Асоціація ОТГ відсвяткувала свій третій день народження!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень