Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вивчення потреб у наданні соціальних послуг підліткам та молоді, які належать до груп ризику

Дата: 29.11.2019 10:43
Кількість переглядів: 552

28 листопада на базі Центру надання адміністративних послуг Мереф’янської громади відбулася міжвідомча нарада з вивчення потреб у наданні соціальних послуг підліткам та молоді, які належать до груп ризику.

На заході були присутні представники міської ради, закладів освіти Мереф’янської ОТГ, Центру первинної медичної допомоги, Харківського відділу поліції, Харківського районного відділу Державної установи «Центр пробації», благодійної організації «Харківській благодійний фонд «Парус» та благодійного фонду «Альянс громадського здоров’я».

Під час зустрічі розглядалися питання щодо співпраці вищевказаних організацій та установ у рамках профілактичної роботи з підлітками та молоддю, яким властива асоціальна чи ризикована поведінка.

Також говорили про доцільність створення на території громади центру денного перебування для підлітків і молоді визначених груп. Метою даного закладу буде формування у даної групи ризику більш відповідальної поведінки, збереження їхнього здоров’я і мінімізація негативних наслідків в ситуаціях підвищеного ризику. А також забезпечення їх доступом до послуг вторинної і третинної соціальної профілактики.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень