A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Реалізовано два проекти в рамках Бюджет участі 2018, на базі Мереф’янської ЗОШ №6

Дата: 02.12.2019 15:50
Кількість переглядів: 1068

Реалізація ще одного проекту, який став переможцем в рамках «Бюджету участі» у 2018 році – ««Обладнання приміщення для занять спортом та фізичною культурою», на базі Мереф’янської ЗОШ №6, автор Марина Жупійова.

Чималий об’єм робіт було зроблено: оновлення інтер’єру приміщення, заміна підлоги та покраска, нанесення на підлогу малюнків для занять з координації рухів та закупка спортивного обладнання.

В результаті створених умов молодь долучається до здорового способу життя через можливість постійного користування обладнаним приміщенням.

Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису

 

Також, на базі школи №6 було реалізовано проект «Сучасний кабінет історії – запорука якості знань молоді», автор Олена Терещенко.

Обладнання сучасного кабінету історії та правознавства  надало змогу урізноманітнити форми та методи  роботи на уроці та в позаурочний час. З’явилась можливість спілкування з однолітками з інших країн.

За допомогою цієї системи, можна дуже швидко готувати завдання різного рівня складності і проводити різні види контролю знань. Викладачі зможуть зберігати отримані результати на своєму комп’ютері і виводити у вигляді таблиць і графіків на класний екран.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень