A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Нові перемоги вихованців «АВАНГАРДУ»!

Дата: 04.12.2019 14:15
Кількість переглядів: 527

01 грудня 2019 року в легкоатлетичному манежі Харківського тракторного заводу (м. Харків), відбувся фінал серії турнірів Всеукраїнського Гран Прі «АТАКА» з тхеквондо (ВТФ України). В заході взяли участь 345 спортсменів із 6 областей, які представляли 27 спортивних шкіл та клубів.

14 спортсменів мереф’янської громади, вихованців дитячої юнацької спортивної школи «АВАНГРАД» також брали участь у цих змаганнях (тренер Дмитро Манюхін). Майже, півдоби тривав турнір, в якому наші діти-спортсмени випробовували себе в спритності та силі серед своїх однолітків. Приємно відзначити, що діти повернулися додому не з пустими руками. Отже, призерами в своїх категоріях стали:Олексій Гладких– II місце, Марія Іванова – II місце, Ярослав Лапеєв – II місце , Андрій Мовін – II місце, Ілля Мовін – II місце. З чим ми їх і вітаємо!

В підсумковому заліку спортсмени Харківщини вибороли перше загальнокомандне місце (142 медалі), другими стали представники Донецької області (23 медалі), завершує трійку команд-областей – Сумщина (9 медалей).

 

До відома: серія турнірів Всеукраїнського гран прі «АТАКА» покликана популяризувати та розвивати тхеквондо (ВТФ) серед молоді, як Олімпійський вид спорту; пропагувати здоровий спосіб життя, залучати молодь до активних занять спортом; удосконалювати майстерність спортсменів, тренерів та суддів; проводити профілактику злочинності та правопорушень. Серія складається з двох проміжних етапів і фінального турніру, що має статус Всеукраїнського. В 2019 році проміжні турніри були 05-06.04. (552 учасники), 06-07.09. (291 учасник), фінальний турнір 30.11.-01.12. (345 учасників).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень