Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Опрацювання Комунікаційної стратегії продовжується

Дата: 04.12.2019 16:40
Кількість переглядів: 494

В останні тижні відбулися два засідання робочої групи з розробки Комунікаційної стратегії Мереф’янської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2023 роки.

Для більш ефективної роботи, було запропоновано ввести у склад робочої групи представників певних відділів Виконавчого комітету, які повсякчас комунікують з громадськістю. А також представника Молодіжної ради Мереф’янської громади, як безпосереднього комунікатора з молоддю в ОТГ.

Та найголовніше – присутні внесли значні доповнення в Проект Комунікаційної стратегії, який було розроблено в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Представники робочої групи вирішили врахувати усі пропозиції при корегуванні даного документу.

Значна частка Комунікаційної стратегії ще потребує обговорення. Аби найкраще доопрацювати документ і скласти дієвий План реалізації Комунікаційної стратегії, було прийняте рішення провести соціологічне дослідження щодо дієвості наявних каналів комунікації в громаді.

Дане опитування з’явиться в мережі вже найближчим часом!

Слідкуйте за новинами!

  

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень