A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

«А дітям небагато треба – тепла, любові і ясного неба!»

Дата: 05.12.2019 15:33
Кількість переглядів: 552

Найвищою цінністю будь-якої держави є людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

Тож сьогодні, фахівцями Мереф’янської міської центральної бібліотеки, з метою донесення цих істин до школярів середніх класів загальноосвітніх закладів громади, було проведено інформаційну годину-обговорення «А дітям небагато треба – тепла, любові і ясного неба!». Захід пройшов в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля», за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.

Під час інформаційної години  дітям розповідали про такі людські риси як співчуття, доброзичливість, чемність, толерантність. Увага акцентувалась на тому, що будь-яке насилля є неприйнятним та породжує ще більше лихо. Школярі робили «дерево своїх добрих справ», активно ділилися враженнями та думками стосовно цієї теми, а вихованці театрального класу музичної школи (кер. В. Ковтун) підготували тематичну добірку віршів.

Наприкінці, на згадку про сьогоднішню подію усі отримали символічні стрічки, які в знак того, що треба нести добро у світ, зав’язали один одному на руці.

До відома! Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується Міжнародною спільнотою. Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини. Основними завданнями акції є: привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та формування свідомості усіх верств населення щодо нетерпимого ставлення до насильства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень