A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вчимося розуміти себе та інших

Дата: 06.12.2019 14:11
Кількість переглядів: 641

Сьогодні, 6 грудня, у приміщенні Мереф’янської міської бібліотеки, в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля», за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, відбулася зустріч учнів середніх класів загальноосвітніх закладів громади з Інженером Порозуміння та фасилітатором діалогових процесів Олександром Чернухою.

Олександр Чернуха свого часу успішно завершив річну тренінгову програму Школи «Інженерів Порозуміння» в рамках міжнародного проєкту «Культура діалогу та конструктивної взаємодії в Україні».

Фахівець у формі діалогу  спілкувався з дітьми про такі поняття як емоційний інтелект, психологічні потреби людини, шляхи комунікацій та порозуміння між людьми. Він підкреслив, що спільну мову можна знайти з кожною особою, адже потреби у всіх однакові.

Також Олександр Чернуха дав присутнім поради як саме можна контролювати свої почуття і наголосив, що люди не відчувають наш біль тоді, коли відчувають себе винуватими у ньому.

До відома! Фасилітація – це метод групової роботи, за допомогою якого, фасилітатор організовує процес пошуку і прийняття рішення для подальшого спільного впровадження. Застосовуючи спеціальні техніки і прийоми, фасилітатор допомагає учасникам групи поділитися з іншими своїми ідеями і досвідом і, таким чином, залучає в групову роботу кожну людину. Фасилітація стимулює творчість та інновації в чітких рамках методів і процесів активної участі і обмеженнях формальних структур груп і організацій. Мета фасилітації – домовитися і прийняти спільне рішення, що включає ідеї кожного учасника групи, яке хочеться реалізувати всім.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень