A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Працюємо без порушень законодавства

Дата: 10.12.2019 16:52
Кількість переглядів: 656

Сьогодні, 10 грудня, у конференц-залі Центру надання адміністративних послуг Мереф’янської громади відбувся круглий стіл для роботодавців -замовників кадрів «Працюємо без порушень законодавства».

У заході брали участь: заступник голови Мереф’янської громади Світлана Рудницька; директор Харківської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Ірина Шатіло; заступник начальника відділу Харківського управління Головного Управління Державної податкової служби у Харківській області Яна Конюк; заступник начальника відділу з питань гігієни праці управління Держпраці в Харківській області Олександр Євтушенко та представники Харківського управління Головного управління Державної фіскальної служби.

Під час спілкування роботодавцям було надано інформацію стосовно такої теми як «Електронні сервіси служби зайнятості зручно та доступно – економте час та гроші». Також розглядалися актуальні питання податкового законодавства, порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю та гігієну праці.

Присутні мали змогу отримати відповіді на будь-які питання від профільних фахівців.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень