A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Успішне завершення навчання лідерству

Дата: 17.12.2019 09:16
Кількість переглядів: 352

12-13 грудня у м. Харків відбувся заключний тренінг 15-ої Академії Жіночого Лідерства (далі – АЖЛ), в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність («DOBRE») для активних жінок із Золочівської, Малинівської, Старосалтівської та Мереф’янської об’єднаної територіальних громад Харківської області.

Цільовою аудиторією даного тренінгу були жінки-лідерки, що представляють наступні категорії: обрані в органи влади (громади) громадські активістки; жінки-представниці бізнесу та ЗМІ; призначені посадові особи. 

Найбільше учасниць було представлено від Мереф’янської громади, а саме: представниці Ветеранської організації, Молодіжної ради, голови Районних комітетів органів самоорганізації населення, керівниці комунального підприємства та Центру надання адміністративних послуг, голова Об’єднання співвласників багатоквартирних будинків «Мерефа-Центральна», депутатки Мереф’янської міської Ради та інші.

Мета даного тренінгу полягала у тому, щоб розширити можливості жінок-лідерок з різних сфер та секторів діяльності шляхом забезпечення їх новими знаннями та навичками, для кар’єрного зростання, отримання керівних посад у політичних партіях, урядових установах та громадських організаціях. Також основним завданням тренінгу було підвищити залученість випускниць АЖЛ у процеси прийняття рішень в їхніх громадах на всіх рівнях і у різних сферах шляхом імплементації мікро-проєктів, розширити мережу випускниць АЖЛ на засадах солідарності, підтримки, обміну інформацією та практичними навичками серед жінок-лідерок, активізувати їх спільну роботу над розширенням власних можливостей та збільшення їх участі у процесах прийняття рішень.

Наприкінці п’ятиденного тренінгу усім випускницям було вручено Сертифікати, що підтверджували успішне закінчення навчання в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність («DOBRE»).

 

До відома! Імплементація (лат. impleo — «наповнюю», «виконую») — здійснення, виконання державою міжнародних правових норм. Кожна держава сама визначає методи і засоби імплементації. У міжнародному договорі також може бути передбачена необхідність видання закону чи іншого акта для його здійснення.

Олена Подрєз, голова РК ОСН "Північ"

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень