A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Еко-оскар отримано!

Дата: 17.12.2019 15:57
Кількість переглядів: 795

Проєкт «Сонячна електростанція на заболоченій місцевості у Мереф’янській ОТГ» учора на Форумі стейкхолдерів зелених змін «Екотрансформація – 2019», отримав еко-оскар!!!

Мереф’янську громаду на заході представляли: Сергій Єршов, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та Богдан Новіков, представник компанії "АЕС Солар". Церемонія нагородження відбулася 16 грудня в місті Київ, у Premier Palace Hotel. Організатор заходу ECOBUSINESS Group.

Проєкт «Екотрансформація» проводиться в Україні вже вдруге, що забезпечує популяризацію кращих реалізованих проєктів озеленення виробництв, бізнесу, держави. Він спрямований на створення ефективної платформи для діалогу власників бізнесу, влади, очільників міст та ОТГ, екологів та міжнародних експертів.
Також на форумі було презентовано кращі реалізовані підприємствами  проєкти різних сфер та галузей і вручено відзнаки: еко-оскари.

Нагадуємо, що у нашій громаді приділяється значна увага питанням енергозбереження і вона є однією з небагатьох на Харківщині, яка має власного фахівця з енергоефективності – Олену Броварник.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень