A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Працюємо заради розвитку громади

Дата: 26.12.2019 10:46
Кількість переглядів: 302

24 грудня, на чергових зборах Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, які провів Микола Тітов, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, депутат обласної ради, підбили підсумки роботи цього року та обговорили плани Асоціації на наступний 2020 рік.

По закінченню, відбулася урочиста частина заходу – вручення відзнак представникам органів місцевого самоврядування Харківщини. Подякою Президента Асоціації Сергія Чернова за вагомий особистий внесок у розвиток територіальних громад, високий професіоналізм, ініціативність та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні була відзначена і Анна Сіроштан, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Мереф’янської міської ради!

Анна Сіроштан – гідний приклад відданості своїй справі. У 2019 році було рівно 15 років, як вона працює у Мереф'янській міській раді. Працює заради розвитку громади, оптимізації роботи всередині управлінського апарату, поліпшення якості послуг, які надаються відділами Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради!

Виконавчий комітет пишається здобутками Анни Сіроштан і вітає з нагородою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень