Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Серія передноворічних турнірів з тхеквондо

Дата: 27.12.2019 12:15
Кількість переглядів: 533

В період з 20 по 22 грудня у Харківському Палаці спорту "Локомотив" ім. Г.М. Кірпи, відбувся XX Ювілейний Всеукраїнський турнір з тхеквондо ВТФ "Діти України", командний чемпіонат України та Кубок України серед ветеранів.

Змагання зібрали близько 800 спортсменів із 17 областей України та Києва. Мереф’янську громаду на них представляли вихованці дитячої юнацької спортивної школи "АВАНГАРД" (тренер Д.Манюхін, В.Жупійов). Як зазначив Президент Федерації тхеквондо ВТФ України Льосік Саманджія, турнір "Діти України" і Федерація тхеквондо ВТФ України стали одним цілим, адже проводиться цей турнір з моменту виникнення організації. Провідні спортсмени, тренери, судді, виховані на турнірі, який, безперечно, буде розвиватися в майбутньому.

Отже, наші спортсмени вибороли такі місця: Назар Манюхін (тренер Д.Манюхін) посів II місце серед молодших юнаків в категорії до 34 кг XX Ювілейного Всеукраїнського турніру з тхеквондо ВТФ "Діти України", де також у ваговій категорії до 49 кг серед юніорок II місце посіла Дар’я Фісіна (тренер В.Жупійов ), а Вероніка Авраменко (тренер В.Жупійов) зайняла III місце серед кадетів у ваговій категорії до 33 кг.

Перемогу в копілку команди "Харківська область – 1", в рамках проведення командного чемпіонату України, внесла також Тетяна Ткаченко (тренер Д. Манюхін), вона стала чемпіонкою України серед юніорок у ваговій категорії до 44 кг.

Микита Жупійов (тренери В.Жупійов, Д.Манюхін) завоював III місце командного чемпіонату України серед чоловіків (вагова категорія до 68 кг) в складі команди "Харківська область – 3". Не перестає дивувати своїм натхненням та наполегливістю Олександр Білошапко (тренер Д.Манюхін), який отримав I місце у ваговій категорії до 74 кг серед ветеранів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень