A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту Мереф’янської міської ради

Дата: 28.12.2019 11:38
Кількість переглядів: 447

Відповідно до статті 9 та статті 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань виконавчий комітет Мереф’янської міської ради повідомляє про оприлюднення:

1. «Проект рішення Мереф’янської міської ради «Про затвердження нормативно – правових документів з питань приватизації комунального майна, що є власністю Мереф’янської міської ради» та відповідний аналіз регуляторного впливу;

Стислий зміст проекту: затвердження нормативно – правових документів, які регламентують процес приватизації об’єктів комунальної власності Мереф’яської міської ради, а саме:

Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності Мереф’яської міської ради;

Порядок подання та розгляду заяв про включення об’єктів комунальної власності Мереф’яської міської ради до переліку об’єктів, що підлягають приватизації;

Порядок надання орендарю згоди на здійснення невід’ємного поліпшення орендованого комунального майна, що є власністю Мереф’янської міської ради.

Вищевказаний проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Мереф'янської міської об'єднаної територіальної громади: http:// merefaotg.gov.ua  в розділі «Публічна інформація» > підрозділ «Регуляторна політика» протягом п'яти робочих днів з дня оприлюднення вказаного повідомлення.

Строк, протягом якого від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються зауваження та пропозиції становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та відповідного аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на поштову адресу: 62472, Харківська область, Харківський район, м. Мерефа, вул. Дніпровська, буд. 213 або на електронну пошту: merefa-gor@ukr.net.

Розробниками проекту рішення та відповідного аналізу регуляторного впливу є відділ з питань соціально-економічного розвитку та бюджету Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради і відділ житлово-комунального господарства та комунального майна Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень