A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Офіційне представлення поліцейських офіцерів громади!

Дата: 11.01.2020 13:44
Кількість переглядів: 1995

Захід відбувся за участю міського голови Веніаміна Сітова, начальника відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області В’ячеслава Груби, заступника начальника Харківського відділу поліції ГУНП в Харківській області Андрія Дмітрієва та старшого інспектора відділу дільничних офіцерів поліції ГУНП в Харківській області Олександра Сурмача. Крім того, на зустрічі були присутні і представники громадськості: депутати міської ради, голови РК ОСН та ОСББ, керівники комунальних закладів та установ громади, тощо.

Начальник відділу цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Дар’я Біда нагадала присутнім, що у 2019 році нашою громадою було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області. Метою Меморандуму є співпраця, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку та протидія злочинності.

В ході зустрічі представники поліції розповіли присутнім та презентували для них відеоролики, у яких роз'яснювалося хто ж такий поліцейський громади та чим він буде займатися.

Метою даного проєкту є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація на її потреби. Це наступний крок у реформі Національної поліції України, який дасть змогу швидше реагувати на локальні проблеми у громаді, збільшити рівень довіри до правоохоронців.

Наразі було представлено трьох поліцейстких офіцерів громади: Дениса Телятника, Ярослава Коритова та Сергія Журавля.  

Графік роботи та номери телефонів офіцерів громади будуть повідомлені на сайті додатково.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень