A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Соціальний автобус готовий виїхати на маршрут

Дата: 14.01.2020 16:30
Кількість переглядів: 3652

Шановні пільговики Мереф’янської громади! З 15 січня почне курсувати соціальний автобус по маршруту «Мереф’янська ОТГ (сел. Селекційне)» – «місто Харків (Холодна гора)».

Аби скористатися даним автобусом, мешканець Мереф’янської громади повинен мати спеціальний проїзний документ – електронну картку мешканця. УВАГА! Вона буде діяти, лише при пред’явленні водію пільгового посвідчення!

Якщо ви подавали пакет документів для отримання даної картки, її вже можна отримати в центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), маючи при собі паспорт. Якщо ж ви ще не встигли оформити електронну картку – потрібно звернутися до ЦНАП, маючи при собі паспорт, ідентифікаційний код та пільгове посвідчення.

Графік роботи соціального автобусу: у будні дні (з понеділка по п’ятницю) буде 4 рейси по напряму до Харкова і 4 у зворотному напрямку. По суботах – 3 оборотних рейси. У неділю та святкові дні – автобус курсувати не буде!

УВАГА! У РОЗКЛАДІ РУХУ МОЖЛИВІ ЗМІНИ!
УВАЖНО СЛІДКУЙТЕ ЗА НОВИНАМИ!

Посадка пасажирів буде здійснюватися через двері, які знаходяться ближче до водія, адже саме там встановлено валідатор (пристрій, призначений для перевірки проїзних документів, записаних на безконтактні або контактні електронні носії для оперативного контролю над правомірністю проходу пасажира в салон автобуса). Висадка – через інші двері, аби уникнути потрапляння в салон пасажирів, які не мають право на проїзд цим видом транспорту.

ВАЖЛИВО! Скористатися цим видом транспорту зможе лише пільговики, які проживають на території Мереф’янської громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень