A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відкриття Центру розвитку бізнесу «Цербер» у Мереф’янській громаді

Дата: 24.01.2020 15:50
Кількість переглядів: 953

24 січня 2020 року у Мереф’янській міській об’єднаній громаді за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) було відкрито Центр розвитку бізнесу та презентовано проєкт удосконалення послуги з утримання доріг.

У відкритті Центру брали участь: міський голова  Веніамін Сітов,  представники Програми USAID DOBRE на чолі з директором  Беррі Рідом , представники програми «U-LEAD з Європою», представники місцевого самоврядування і облдержадміністрації Харківської області та регіональних ЗМІ.

На початку заходу фахівці Відділу міжнародних відносин та проектно-інвестиційної діяльності Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради розповіли про даний проєкт та показали в дії роботу техніки, яку було придбано в його рамках.

Віталій Юрков, спеціаліст з місцевого економічного розвитку Програми USAID DOBRE, провів панельну дискусію з місцевими підприємцями на тему «Які інструменти підтримки бізнесу можуть використовувати Центри підтримки бізнесу в невеликих громадах для ефективної роботи».

Створений Центр слугуватиме містком для встановлення кращого діалогу та партнерських зв’язків між місцевим самоврядуванням, бізнесом, освітою та громадянським суспільством.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень