A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Інформаційна кампанія з детінізації зайнятості

Дата: 31.01.2020 14:57
Кількість переглядів: 896

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!!! Проблема незадекларованої праці насьогодні є однією із найпотужніших перешкод у забезпеченні гідної праці і більш високих темпів зростання економіки.

Інспектором праці Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради разом з представниками Харківського приміського відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Харківській області та Харківської районної філії ХОЦЗ була проведена інформаційна кампанія з детінізації зайнятості, шляхом різних форм комунікації, як масових публічних, так і безпосередньо візитів за місцем здійснення господарської діяльності щодо легалізації трудових відносин до суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері:

- торгівлі;

- тимчасового розміщування та організації харчування.

Згідно з дорученням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020р. №2313/0/1-20 «Про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами» робота з виявлення нелегальних працівників складатиметься з 3-х етапів:

-інформаційної кампанії;

-підготовчої роботи до проведення інспекційної кампанії;

-інспекційної кампанії.

Результати проведеної роботи стануть основою для планування та реалізації аналогічних заходів в інших ризикованих сферах господарювання.

Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради пропонує всім роботодавцям до 01.02.2020 року оформити трудові договори з усіма найманими працівниками задля уникнення фінансової відповідальності, передбаченої ст. 265 КЗППУ.

Фото без опису 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень