A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Діалог, що зближує

Дата: 31.01.2020 15:14
Кількість переглядів: 1899

Сьогодні, 31 січня, у кіноцентрі «Спутник» мешканці Мереф’янської ОТГ мали змогу поспілкуватися з керівництвом громади на чолі з міським головою Веніаміном Сітовим. Зустріч, яка пройшла під назвою «День ветерана», провела голова первинної ветеранської організації Раїса Угненко.

На заході були присутні керівники та представники комунальних закладів громади, різних служб та установ; представники Мереф’янського відділення АТ «Харківгаз» та  АТ «Харківобленерго»; депутати, голови районних комітетів органів самоорганізації населення, поліцейські офіцери громади, представники ради ветеранів, пенсіонери та активні мешканці міста.

Формат зустрічі було побудовано у вигляді питань-відповідей на найактуальніші теми у житті громади. Усі бажаючі могли звернутися до представників влади чи комунальної установи із-будь якими пропозиціями та особистими питаннями.

Наприкінці зустрічі міський голова Веніамін Сітов зазначив, що такі заходи є досить актуальними і потрібними для усіх, бо ведуть до результативного діалогу між керівництвом громади та її мешканцями, а також надав роз’яснення щодо соціального автобуса.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень