A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту містобудівної документації для врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території

Дата: 04.02.2020 15:37
Кількість переглядів: 571

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту містобудівної документації для врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території.

 

На підставі Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та згідно рішення XXX сесії VIІІ скликання Мерефянської міської ради від 12 квітня 2019 року «Про розроблення детального плану території, обмеженої вул. Дніпровська, пров. Незаможника та вул. Незаможника в м. Мерефа Харківського району Харківської області», розроблено детальний план території (далі - ДПТ), обмеженої вул. Дніпровська, пров. Незаможника та вул. Незаможника  в м. Мерефа Харківського району Харківської області.

Площа території, що розглянута ДПТ становить 1,9216 га. Земельна ділянка сформована – кад. номер 6325110700:00:164:0001.

У відповідності до Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію право власності , має наступні характеристики: цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємства переробної , машинобудівної та іншої промисловості.

Тип власності – приватна.

Містобудівною документацією передбачено зміна функціонального та цільового призначення, а саме на землі житлової забудови.

ДТП передбачається розташування житлової забудови садибного типу для багатодітної сім’ї, загальною орієнтовною площею 1500м. кв. Крім того, передбачено формування господарської зони, спортивної зони, дитячого майданчика, гаражів з навісом для трьох легкових автомобілів  та гостьового житлового будинку, загальною орієнтовною площею 200м.кв.  

Перелік основних і допоміжних об’єктів розглянутої території, що передбачено забудувати та  реконструювати  визначено  у  графічній частині  ДТП   (див. ГП-3 та ГП – 4).

Основний заїзд та пішохідні підходи на територію передбачаються з північної та західної сторони по існуючих та проектних дорогах. Детальним планом пропонується влаштувати під’їзд на територію з вул. Дніпровський та з вул. Незаможника м. Мерефа.

Існуюча та запроектована мережа доріг і під'їздів придатна для проїзду пожежного автотранспорту. Покриття всіх проїздів з твердим покриттям в межах території проектування.

В розглянутому  кварталі  сформована мережа вулиць загальноміського та місцевого значення. Вулиці, які обмежують проектну територію, мають достатній рівень благоустрою, внутрішньо квартальні проїзди мають здебільшого гравійне або тверде покриття.

Замовником розроблення детального плану території виступає Виконавчий комітет Мереф’янської  міської  ради.

Розробник ДПТ – ФОП Капустенко С.В.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради  - Трушковська О.І.

Ознайомитись з матеріалами проекту містобудівної документації можливо з 04 лютого по 04 березня 2020 року, під час його прилюдного експонування, в робочі дні з 10.00 до 14.00 години (відділ містобудування, архітектури, земельних відносин, капітального будівництва та державного архітектурно-будівельного контролю в приміщенні Мереф’янської міської ради за адресою вул. Дніпропетровська, 213, м. Мерефа) та на офіційному веб-сайті Мереф’янської міської ради: https://merefaotg.gov.ua/do-obgovorennya-14-18-47-26-09-2018/.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень