A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ З ДЕТІНІЗАЦІЇ ЗАЙНЯТОСТІ

Дата: 07.02.2020 14:41
Кількість переглядів: 454

За останні роки в Україні все більших обертів набирає нелегальне працевлаштування, тому питання виплати офіційної прозорої заробітної плати сьогодні є дуже актуальним. Заробітну плату в «конверті» можна без перебільшення назвати однією з найбільших на сьогодні перепон в економічному та соціальному розвитку держави. Ні для кого не секрет, що частина заробітку окремими суб’єктами підприємницької діяльності виплачується нелегально. Нерідко роботодавці розглядають заробітну плату, як непродуктивні витрати, тому штучно стримують її ріст. Тільки офіційно оформлений найманий працівник може відчувати себе соціально захищеним. Суспільство має зрозуміти, що легалізація заробітної плати альтернативи немає, тому, офіційне працевлаштування – це гарантія роботодавця соціальних, економічних, трудових та інших прав працівника.

Інспектором праці Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, за період з 3 по 6 лютого 2020 року, проведено ряд зустрічей з суб’єктами господарювання, які здійснюють торгівельну діяльність на території Мереф’янської ОТГ з метою інформування роботодавців та працівників про найбільш ефективні способи додержання законодавства з питань оформлення трудових відносин та виплати заробітної плати не нижче мінімально встановленого законодавством рівня.

Під час спілкування обговорювались також інші питання, які виникають в процесі здійснення підприємницької діяльності.

Основною метою таких зустрічей є донесення до свідомості кожного розуміння того факту, що зарплата в «конверті» сьогодні – це життя без гарантій та впевненості завтра. Пенсій у «конвертах» не буде!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень