A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

ІІІ щорічна підсумкова конференція проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні»

Дата: 10.02.2020 09:20
Кількість переглядів: 281

7 лютого, в Харкові у Karazin student hall, пройшла ІІІ щорічна підсумкова конференція проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) в Харківській області, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Серед учасників конференції – голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна; начальник управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків Харківської обласної ради Олена Кулик; лідери громадських організацій та ініціативних груп ОТГ-партнерів Програми DOBRE, представники органів місцевого самоврядування чотирьох громад Харківщини  Мереф'янської, Золочівської, Малинівської, Старосалтівської). Учасники конференції ділилися досвідом, досягненнями та впровадженням ініціатив у рамках співпраці з Програмою "Добре".

Мереф'янська громада на чолі із заступником міського голови Сергієм Єршовим, була присутня на заході у складі представників Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, депутатів, голів органів самоорганізації населення (ОСН), активних мешканців громади та членів Молодіжної ради.

Під час першої з панельних дискусій заступник міського голови Сергій Єршов відзначив проєкти по залученню громадськості, які останнім часом були успішно впроваджені на території Мереф'янської громади: "Мобільна школа проєктного менеджменту", "Разом в майбутнє".

Під час наступних дискусій Ірина Михайлик, начальник загального відділу Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, презентувала учасникам форуму реалізовані проєкти "Бюджету участі" та ті, які будуть дореалізовані у 2020 році.

Вероніка Чупріна, екс- голова Молодіжної ради, розповіла присутнім про діяльність організації та представила усім новообрану голову Молодіжної ради Анну Харченко, яка поділилася планами на майбутнє.

Під час заключної панельної дискусії Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради, голова молодіжної громадської організації "Майбутнє Мерефи" розповів присутнім про структуру громадської організації, розподіл обов'язків у ній та окреслив формулу успіху проведення якісних масових заходів.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень