Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Чергове засідання Виконавчого комітету

Дата: 11.02.2020 16:05
Кількість переглядів: 921

11 лютого, у залі засідань Мереф’янскої міської ради відбулось чергове засідання Виконавчого комітету. На порядку денному було розглянуто 5 основних питань.

Про діяльність ВКПБ «Служба замовника» за 2019 рік та план роботи на 2020 рік звітувала директор цього підприємства  Валентина Самаріна.

Про діяльність кіноцентру «Спутник» за 2019 рік та план роботи на 2020 рік звітувала директор комунального підприємства  Мереф’янської міської ради кіноцентр «Спутник» Галина Колісник.

Про роботу Жіночої ради Мереф’янської громади у 2019 році та план роботи на 2020 рік розповіла голова Жіночої ради Раїса Угненко.

По наступним питанням: про проведення Культурно-мистецького заходу «Колодія шануємо, Масницю святкуємо» та відзначення Міжнародного Жіночого дня, доповіла спеціаліст відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради Ольга Сльот. Вона зазначила, що обрядове свято Масниці буде проведено по мікрорайонам громади відповідно графіка протягом двох днів (29 лютого та 1 березня).

Святкування Міжнародного Жіночого дня відбудеться 5 березня о 16.00 у Мереф'янському міському будинку культури.

Усі рішення були прийняті із зауваженнями та доповненнями.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень