A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Розпочато перевірки роботодавців

Дата: 11.02.2020 16:39
Кількість переглядів: 333

У Головному управлінні ДПС у Харківській області повідомили, що з 10.02.2020 податковою службою спільно з Головним управлінням Держпраці у Харківській області розпочато фактичні перевірки роботодавців з метою виявлення тих, які використовують неоформлену найману працю, та по яких відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками після проведеної інформаційної кампанії.

Нагадаємо, що до 31.01.2020 в Харкові та області тривала широкомасштабна роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування, про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Під час спільних інформаційних заходів податківці проінформували роботодавців і працівників про ризики використання незадекларованої праці з метою підвищення відповідальності роботодавців під час виконання законодавства про працю. 

Відсьогодні розпочато наступний етап виконання доручення Прем’єр-міністра Олексія Гончарука – інспекційна кампанія.

В податковій службі області в черговий раз закликали роботодавців оформити трудові відносини з працівниками.

Керівник податкової служби області Артем Єфремов  підкреслив, що офіційне працевлаштування – це захист соціальних інтересів громадян, гарантування права на соціальні виплати та пенсійне забезпечення.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень