A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Семінар для фінансистів громад Харківщини

Дата: 13.02.2020 16:38
Кількість переглядів: 851

13 лютого, у Центрі розвитку бізнесу «Цербер» відбувся семінар «Публічне звітування про виконання бюджету та оцінка ефективності бюджетних програм».
У заході взяли участь представники Харківської обласної ради та посадові особи з питань фінансів та бюджету громад Харківщини.

Семінар відкрили Веніамін Сітов, Мереф’янський міський голова та Оксана Черкас, керівник Харківського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Після чого Марина Гончаренко, радник з питань муніципальних фінансів та управління Харківського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» провела семінар.
Метою даного заходу було: формування усвідомленого сприйняття посадовими особами органів місцевого самоврядування принципу прозорості муніципальних фінансів у відповідності до програмних документів Європейського Союзу та законодавства України;покращення навичок у здійсненні оцінки ефективності бюджетних програм та ознайомлення учасників з особливостями підготовки звіту про виконання бюджету ОТГ за 2019 рік та підходами до його візуалізації.
Під час семінару Тетяна Вишняк, начальник відділу з питань соціально-економічного розвитку та бюджету Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, презентувала кращу практику візуалізації бюджетних показників: досвід Мереф’янської ОТГ.
Зустріч була плідною, адже учасники обмінювались своїм досвідом та отримали відповіді на усі нагальні питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень