A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Відкриття поліцейської станції

Дата: 03.03.2020 15:05
Кількість переглядів: 1581

Сьогодні, 3 березня, завдяки підписанню Меморандуму про співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області та взаємодії з органами місцевого самоврядування з громадою, запрацювала поліцейська станція, де громадяни можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують. Станція завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової допомоги.

На заході були присутні секретар Мереф’янської міської ради Тетяна Дядченко, яка разом з поліцейським офіцером громади Денисом Телятником перерізала стрічку; начальник відділу цивільного захисту та громадської безпеки Виконавчого комітету Мереф'янської міської ради Дар'я Біда, яка саме і курує даний проєкт в громаді; начальник сектору превевенції Харківського ГУНП у Харківській області, капітан поліції Карина Білошенко, та представники Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради.

Після урочистого відкриття поліцейської станції присутні оглянули нове службове приміщення, де зроблений сучасний ремонт, підведені всі необхідні комунікації, розміщено правову літературу та обладнано дитячий куточок для маленьких відвідувачів.

Незважаючи на те, що офіційне відкриття даної станції відбулося сьогодні, поліцейськими офіцерами громади з початку року було зроблено чимало. Це і проведення по закладах освіти відповідних заходів, спільних виїздів з представниками Служби у справах дітей та присутність на загальноміських заходах та багато іншого.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень