A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Життєдайна сила Кобзаря!

Дата: 10.03.2020 08:21
Кількість переглядів: 416

9 березня,  у 206-ту  річницю з Дня Народження Тараса Шевченкана площі у парку його імені (м-н Артемівка) відбулися публічні читання "Кобзаря".

Поетичний марафон було організовано відділом освіти, культури та спорту Виконавчого комітету Мереф’янської міської ради, він тривав з 10.00 до 18.00 і пройшов під гаслом «Життєдайна сила Кобзаря»!

Перший твір, який прозвучав – це "Причинна", його прочитала учениця 9 класу ліцею ім. І.Я. Перемота №1 Уляна Зінченко. Волею історії Тарас Шевченко ототожнений з Україною і разом з її буттям продов­жується нею, вбираючи в себе нові дні і новий досвід народу, відгукуючись на нові болі й думи. Він росте й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення.

Шевченкові твори декламували учні, студенти, викладачі освітніх закладів громади, представники Виконавчого комітету міської ради та активні мешканці громади. Під час поетичного марафону було прочитано більше половини Кобзаря.

Публічне читання завершив Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту Виконавчого комітету міськради. Наприкінці заходу він зазначив, що такий марафон пройшов у громаді вперше і тепер є сподівання, що його проведення стане доброю традицією. Тож кожного року навесні, ми зможемо переоцінювати мудрість Великого Кобзаря та наповнюватися життєдайною силою його слова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень