A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Чергове засідання Виконавчого комітету

Дата: 13.03.2020 11:36
Кількість переглядів: 810

12 березня, у залі засідань Мереф’янскої міської ради відбулось чергове засідання Виконавчого комітету. На порядку денному було розглянуто 5 основних питань.

Першим було прийнято рішення «Про затвердження заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території Мереф’янської міської ради гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV». Про це доповіла спеціаліст відділу цивільного захисту та охорони здоров’я Ірина Жадько. Вона зазначила, що контроль за виконанням даного рішення покладено на комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради.

Також було заслухано звіт про роботу комунального закладу «Навчально-методичний центр» Мереф’янської міської ради у 2019 році – звітувала директор закладу Ірина Шихова; звіт про роботу комунального закладу «Інклюзивно- ресурсний центр» за 2019 рік – доповіла директор центру Таісія Педан; звіт про роботу комунальної установи "Мереф'янський центр надання соціальних послуг" – доповіла директор закладу Світлана Дядченко.

Цікавою була інформація щодо екологічного заходу – двомісячник «Зелена весна 2020». Майстер відділу благоустрою Олена Мацепура зазначила, що в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», на території нашої громади з 20 березня по 20 травня 2020 року будуть проведені заходи щодо її приведення в належний санітарний та естетичний вигляд.

Усі рішення були прийняті із зауваженнями та доповненнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень