A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 20.03.2020 19:35
Кількість переглядів: 1901

Сьогодні, 20 березня, пройшло позапланове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На засіданні було прийнято рішення «Про внесення змін та доповнень до протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Мереф’янської міської ради від 17.03.2020 р. № 2».

Відповідно до рішення на період КАРАНТИНУ: з 00:01 18 березня 2020 року до 03 квітня 2020 року включно ТИЧАСОВО ЗУПИНИТИ РОБОТУ об’єктів загального користування:

  • усіх магазинів роздрібної та оптової торгівлі, окрім магазинів: продуктових товарів, господарських товарів, товарів сільського господарства, побутової хімії, засобів гігієни, алкогольних та тютюнових виробів, аптек, зоотоварів, ритуальних товарів та приналежностей для поховання;
  • заборонити торгівлю з відкритих лотків та відкритих торгівельних павільйонів, автомобілів, причепів, столів, візків, ємкостей.

Керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності рекомендувати не допускати до роботи працівників з ознаками гострого респіраторного захворювання (сухий кашель, підвищення температури тіла, нежить, недомагання) та запровадити посилений протиепідемічний режим: додаткове провітрювання та вологе прибирання приміщень із застосуванням дезинфікуючих засобів (згідно графіку затвердженого керівництвом), вимірювання температури працівника.

Рекомендувати керівникам, організацій, установ, підприємств усіх форм власності та приватним підприємцям здійснювати заходи щодо недопущення одночасного скупчення людей не більше 10 відвідувачів в одному приміщенні.

Прохання до всіх жителів громади, зберігати спокій та дотримуватись правил особистої гігієни!

Протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень