A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Година Землі 2020: що це таке і точний час в Україні

Дата: 27.03.2020 14:26
Кількість переглядів: 477

Година Землі – це міжнародна щорічна година, яка завжди проводиться в останню суботу березня, закликаючи людей вимкнути світло та електричні пристрої на одну годину, якщо вони є не надто потрібними в цей момент. Акція Година Землі запроваджена для того, щоб привернути увагу людей до екологічних проблем Планети. У цьому році акція відбудеться 28 березня – розпочнеться о 20:30 годині і триватиме до 21:30. Саме в цей період багатьох людей закликають зекономити світло хоча б на 60 хвилин.

Основна тема Години Землі 2020 року: природа має значення. Система життя планети дає нам все необхідне. Природа – ліси, луки, степи, болота, річки та океани та все безцінне різноманіття життя – наші головні спільники у адаптації до зміни клімату.

Цього року Година Землі фізично відзначатиметься по домівках через пандемію коронавірусу у всьому світі та запроваджені карантинні обмеження.

Година Землі, перш за все, – це символічна акція.

Вимкнення світла – не є основною метою, це демонстрація того, що у світі з’являється все більше людей, які, приєднуючись до цього руху, усвідомлюють важливість економити ресурс планети не тільки у цю годину, а взагалі. Коли вимикаєш світло, ти показуєш: “Так, я подумав про Планету, я про неї піклуюся, загалом думаю про її проблеми та екологічні виклики, що існують сьогодні. Економлю ресурси Планети. І я хочу бути частиною вирішення цих проблем”.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень