A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Час на карантині можна проводити із користю

Дата: 27.03.2020 15:44
Кількість переглядів: 565

Час на карантині можна проводити із користю: читати книжки, вчити мови, переглядати навчальні курси тощо. Ось декілька підбірок:

Читання книг. Читання – це своєрідна форма релаксації, яка допомагає боротися зі стресом і поганим настроєм. Можна перечитати юлюблені книги або взятися за книги, про які ви багато чули, але все ніяк не могли прочитати.

Перегляд фільмів та серіалів. Напевно, у вас є збережені в закладках списки фільмів та серіалів, які вже давно хотіли подивитися.

Час для навчання. Затишшя під час карантину можна використати як можливість отримати нові знання.

Розбирання мотлоху. Прибирання очищає не тільки простір, а й голову від зайвих думок. Час викинути все зайве! Тим самим провести дезінфекцію свого приміщення .

Онлайн-шопінг. Можна купи щось потрібне й красиве, не виходячи з дому, а у цьому допоможуть онлайн-магазини.

Кулінарія. Настав час приготувати щось зі списку який давно доповнюється рецептами з інтернету. Тим самим побалувати своїх рідних чимось смачненьким та незвичайним.

Послухайте гарну музику. Музика – ідеальний провідник і обов'язкова складова в житті сучасної людини. Вона допомагає заспокоїтися, налаштуватися на робочий лад, заряджає хорошим настроєм.

Тотальний релакс. Тут варіантів маса: від поспати до прийняти ванну або помедитувати. Просто відпочиньте, зараз саме час для цього. І пам'ятайте – панікує лише той, кому нічим зайнятися, а вам тепер є чим!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень