A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК “ХАРЕНЕРГО” - НЕЗАМІННИЙ ПОМІЧНИК

Дата: 13.04.2020 11:08
Кількість переглядів: 822

Шановні споживачі електричної енергії не зважаючі на відсутність прийому громадян колектив Мереф’янського розрахунково-сервісного центру ПрАТ “Харківенергозбут" залишається на постійному зв’язку, продовжує вирішувати усі питання, надавати необхідну консультацію, та закликає усіх клієнтів не накопичувати борги і вчасно сплачувати рахунки.

Для мінімізації ризиків поширення вірусної інфекції COVID-19 всі консультації та сервісне обслуговування споживачів електичної енергії здійснюється в онлайн-режимі.
Отже споживачам пропонується зателефонувати за номерами телефонів: 748-49-09, 093-094-94-83, або скористатися електронним засобом комунікації – Мобільний додаток «Харенерго».

У даному додатку Ви можете в зручній для Вас формі додати кілька особових рахунків, передати показання лічильників за спожиту електроенергію, подивитися історію платежів, оплатити послуги "Харківобленерго" і "Харківенергозбут" і завжди бути в курсі стану Вашого особового рахунку з особистого кабінету.
Ви так само зможете отримувати повідомлення на мобільний телефон про успішну передачу показань лічильника, про зміну тарифів, про прийняту оплату в підприємстві через функцію оплата онлайн, своєчасно отримати інформацію про заборгованість.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень