A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Реалізовано перший проєкт «Бюджету участі 2019»

Дата: 07.05.2020 16:00
Кількість переглядів: 1099

Реалізацію проєкту «School bike - Шкільний велосипед» (автор Наталія Рябуха), який став переможцем в рамках «Бюджету участі» у 2019 році – наразі завершено!

Велопарковки встановлено в усіх освітніх закладах громади. Підрядні роботи по виготовленню конструкцій для велопаркінгу виконав місцевий підприємець на замовлення міської ради.

Після завершення карантину наявність таких парковок на шкільних територіях надасть дітям  можливість використовувати власні велосипеди з вересня до листопада та з березня до кінця травня. Це сприятиме популяризації здорового способу життя, зменшить навантаження на міський транспорт в часи пік. Школярі та вчителі будуть мати можливість зручного та безпечного паркування.

Реалізація цього проєкту є яскравим прикладом того, що ваші задуми щодо поліпшення комфорту в громаді реально втілити у життя.

Тож запрошуємо активних та творчих мешканців готувати свої ідеї аби долучитися до «Бюджету участі 2020», адже невдовзі розпочнеться цьогорічний прийом заявок на участь у проєкті.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень