A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Вшанування ветеранів до 75-річчя Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2020 17:52
Кількість переглядів: 1030

Сьогодні, 8 травня, вісьмох учасників бойових дій Другої світової війни, які мешкають на території Мереф’янської громади, було нагороджено знаками народної пошани – пам’ятними медалями «За бойові заслуги. 75 років перемоги над нацизмом». Дана нагорода була розроблена в Україні спеціально до цієї пам’ятної дати. Також це перша нагородна медаль, яка є номерною, тобто персоніфікованою. Вітали шановних ветеранів Руслан Дейнека, начальник відділу освіти, культури та спорту та Раїса Угненко, голова ради ветеранів України, Жіночої ради м.Мерефа.

Крім того цього дня було заплановано відвідати усі військові поховання, меморіали, поховання невідомим солдатам громади аби віддати шану загиблим у роки Другої світової війни.

 Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Щоб не порушувати умов карантину під час естафети пам’яті на кожному місці були присутні відповідальні члени ради ветеранів по даному мікрорайону та відповідні голови РК ОСН*.

Завершилася естафета урочистим мітингом біля меморіального комплексу «Батьківщина – Мати».

Фото без опису Фото без опису

9 травня в сел.Селекційне відбувся Мітинг, присвячений 75-й річниці з Дня Перемоги у Другій світовій війні, а на території Мереф'янського міського будинку культури була розміщена "Алея пам'яті" воїнів- визволителів, які полегли у боях, захистивши наше місто.
Вічна пам'ять! МИ ПАМ'ЯТАЄМО...


Також, до цих подій на цьому тижні працівниками Відділу благоустрою Виконавчого комітету міської ради на території нашої громади було оновлено старі та додано нові меморіальні дошки на честь Героїв Радянського Союзу. Планується заміна табличок з назвами вулиць імені Героїв.

Нові дошки та таблички мають більш докладнішу інформацію про визволителів м. Мерефа. Це увічнення пам’яті присвячено 75-річчю Перемоги над нацизмом і проходить за ініціативи Ради ветеранів України м. Мерефа та сприяння міської ради.

Особлива подяка місцевим підприємцям за благодійну допомогу у виготовленні пам’ятних знаків та табличок з назвами вулиць.

___________

*РК ОСН – районний комітет органу самоорганізації населення.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень