A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Добрі справи у нашій громаді

Дата: 13.05.2020 11:25
Кількість переглядів: 1273

Минулого тижня, представники Служби у справах дітей та сім’ї Виконавчого комітету міської ради разом із співробітниками комунальної установи «Мереф’янський центр надання соціальних послуг» та поліцейськии офіцером громади доставили по адресам пакунки з продуктовими наборами. Таку допомогу отримали сім’ї з дітьми, які опинилися у скрутному становищі.

Міський голова Веніамін Сітов та Виконавчий комітет Мереф’янської міської ради висловлюють подяку суб’єктам господарювання та небайдужим підприємцям громади, які, власне, і надали такі набори: Олені Біленькій, Ользі Будник, Світлані Гончаренко, Вікторії Ісаєвій, Дмитру Коновалову, Людмилі Коршун, Альоні Левенцовій, Олександру Луговому, Костянтину Меркулову, Сергію Науменко, Геннадію Орлу, Денису Переверзєву, Тетяні Рижковій, Сергію Сотникову, Сергію Токарю, Аллі Федоренко, Тимофію Швецю, Наталії Поповій, Володимиру Сергієнко та ПП «Новожанівський м’ясокомбінат».

Така допомога є неоціненним внеском у розвиток благодійності у громаді та відчутною підтримкою тих, хто цього потребує. Добрі справи не залишаються не поміченими і слугують прикладом для інших.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень