A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Благоустрій громади – справа кожного мешканця

Дата: 14.05.2020 14:02
Кількість переглядів: 682

Цього року весняні толоки відбуваються не так як завжди, бо ситуація що склалася на сьогодні з вірусом COVID-19 має певні обмеження. Але все ж таки, чистота громади повинна бути на належному рівні.

Зазвичай з приходом весни, всі мешканці долучаються до роботи по наведенню порядку та чистоти. Гарним прикладом єдності стає проведення толок жителів різних мікрорайонів громади на чолі з їхніми головами РК ОСН.

Наразі роботи з висадки кущів та дерев, побілки бордюрів та дерев, облаштування старих та створення нових клумб, покіс трави проводяться головами РК ОСН та їхніми квартальними. 

Заходи з благоустрою мають на меті не тільки вчити населення прибирати землю та водойми від забруднення, а ще й не засмічувати природні ресурси; дбати про довкілля не за приписами та розпорядженнями, а щоденно; зробити турботу про навколишнє середовище нормою життя. 

Тож звертаємося до Вас, шановні громадяни, керівники підприємств, установ та організацій нашої громади по новому поглянути на питання благоустрою тих територій, за які Ви несете відповідальність і дотримуватись Правил благоустрою.

Хочеться подякувати усім тим мешканцям громади, хто проявив ініціативу по прибиранню своїх прибудинкових територій.

Заздалегідь дякуємо усім за небайдужість до проблем громади, адже хто, як не ми самі, створюємо своє життя та побут. Щоби змінити світ на краще, кожен повинен розпочати зміни із себе, свого світогляду та вчинків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень