A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Облаштування спортивної зони з воркаут обладнанням на території Комунального закладу «Мереф’янський медичний ліцей» Мереф’янської міської ради Харківської області

Дата: 19.05.2020 10:49
Кількість переглядів: 690

Однією з найбільш актуальних проблем Комунального закладу «Мереф’янський медичний ліцей» є відсутність сучасного облаштованого спортивного залу та майданчика. Така нагальна для громади проблема лягла в основу Стратегії розвитку Мереф’янської громади, яка була в процесі розробки на той час (стратегічна ціль №2 – Підвищення якості життя у громаді та операційна ціль 2.2 – Покращення надання базових послуг мешканцям (Завдання 2.2.3 – Забезпечення змістовного дозвілля мешканців, активності молоді та підтримка здорового способу життя)).

Згідно проєкту "Облаштування спортивної зони з воркаут обладнанням на території Комунального закладу «Мереф’янський медичний ліцей» Мереф’янської міської ради Харківської області", на території ліцею були встановлені елементи воркауту, що є невід’ємною частиною майбутнього багатофункціонального спортивного комплексу.

Наприкінці 2019-го року, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту та співфінансування з міського бюджету, на території Мереф’янського медичного ліцею було побудовано футбольне поле зі штучним покриттям, яке стало першою сходинкою до створення сучасного багатофункціонального комплексу під відкритим небом. Також на подвір’ї було встановлено трибуну та облаштовано бігову доріжку.
 
Дану спортивну зону створено для залучення дітей та молоді до особистісного розвитку через заняття спортом. Проведення різноманітних заходів спортивного спрямування сприяє формуванню розуміння необхідності здорового способу життя.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень