A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мереф’янська громада
Харківська область, Харківський район

Проведення фестивалю неординарних видів спорту «Motion Fest» на території Мереф’янської громади

Дата: 19.05.2020 10:56
Кількість переглядів: 668

Згідно проєкту планувалося провести фестиваль неординарних видів спорту «Motion Fest» на стадіоні «Авангард». З цією метою на стадіоні було встановлено дворядну трибуну на 52 місця та 2 вуличні урни, закуплено ряд спортивного обладнання:
- 3 тенісних стола та 5 комплектів для гри у настільний теніс,
- 30 карематів,
- 6 бамперболів,
- 2 кулі для зорбінгу,
- 10 фрізбі.
 
У зв’язку з пандемією COVID-19 та карантинними обмеженнями, такий масовий захід не міг бути проведений. Тому, як і було заплановано у проєкті, дане спортивне обладнання перейде до Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард». Наступного року, при сприятливих умовах, фестиваль неординарних видів спорту «Motion fest» відбудеться!
 
Конкурсант – громадська організація Українська фундація розвитку молоді.
 
Довідково:
У 2018 році команда ініціативної молоді в рамках програми DOBRE залучила 87 600 грн для проведення унікального заходу – фестивалю неординарних видів спорту «Motion Fest», який зібрав навколо себе більше 3 тисяч учасників. Його неповторність проявлялася у міксі різноманітних видів спорту. Для тих, хто бажав активно провести час на фестивалі – змагання з бамперболу, арчері-тагу, лазертагу, фрізбі, незвичних спортивних естафет, таймтагу, тоу-реслінг, дивоглядок; для дітей – зони відпочинку з кваліфікованими аніматорами; для тих, кому цікавий розвиток власного спортивного спрямування – смарт зони із досвідченими тренерами та інструкторами; для тих, хто бажав тиші та комфорту – зона з йогою та спортивними шахами.

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень